таблетки розріджують кров при варикозі

Кроверазжіжаюшіе препарати при варикозі.

При варикозному розширенні вен різні медичні препарати грають не останню роль в процесі лікування. До таких препаратів відносяться як мазі і гелі, так і капсули з таблетками. При цьому, всі препарати поділяються на групи по виду їх впливу: флеботоники, кроверазжіжающіе і інші. Кроверазжижающие препарати при варикозі і стануть темою даної статті.

Медикаментозне лікування, що містить у собі як прийом таблеток і капсул, так і використання гелів з мазями, більш ефективно для успішної боротьби із захворюванням. Також важливо почати лікування якомога раніше, адже тоді позбутися від варикозу буде значно простіше.

Розріджують при варикозі кров кошти.

Як засіб для профілактики тромбозу, можна застосовувати препарати, що мають вигляд гелів і крему. У деяких випадках їх можна застосовувати навіть у стані вагітності.

Якщо вчасно взятися за лікування, то мазі приберуть болі в ногах, значно знизять набряклість і поліпшать роботу клапанів. З усіх інших можна виділити наступні:

Може бути як маззю, так і гелем. В основі даного препарату знаходиться гепарин, який благотворно впливає на реологічні властивості крові і її циркуляцію. Іншою перевагою є надання протинабрякового впливу і не допущення появи тромбів.

Даний кроверазжижающий препарат при варикозі приводить в норму венозні судини, збільшуючи кількість речовин, що містяться в них. Також препарат покращує мікроциркуляцію і зменшує запалення і ймовірність ломки капілярів. Застосовують його при набряках, на початкових стадіях варикозу і при особливо високому навантаженні на судини.

Має вигляд гелю і, також, як і Ліотон 1000, містить в собі гепарин, а також і інші речовини, що розріджують кров. Венолайф добре справляється з набряками і корисний при поганій циркуляції крові.

Найекономнішим розріджують кров при варикозі засобом є аспірин і деякі препарати на його основі. Однак, такі препарати можуть йти лише як доповнення до основного лікування. Головними їх перевагами є перешкоджання появі тромбів, поліпшення в організмі кровообігу і значне зменшення набряків.

Розріджують при варикозі кров таблетки.

Трентал проводиться в таблетках з плівковою оболонкою. Цей препарат робить кров менш в’язкою і більш текучою. Також він робить краще обмін в тканинах, не допускає появи тромбів і не дає склеїтися елементам крові (тромбоцитів і еритроцитів). Тромбо АСС використовується для профілактики тромбозу в глибоких венах. При взаємодії з деякими лікарськими препаратами може посилити їх ефект. Прийом даного препарату протипоказаний при стані вагітності (перший і третій триместри), подагрі, зайвої чутливості і з деяких інших причин. Курантил випускається у вигляді таблеток або драже. Як і деякі подібні препарати, не дає утворитися тромбам в венах і покращує в них кровотік. Крім цього, благотворно впливає на обмін в тканинах і мікроциркуляцію крові.

Кроверазжіжающіе препарати при варикозі повинні завжди затверджуватися лікарем. Спроба самостійного лікування цілком може закінчитися появою будь-яких ускладнень. Саме тому кращим рішенням тут стане звернення до фахівця, який підбере найбільш підходящі препарати, а також змінить при необхідності схему лікування.

Отримайте консультацію про кроверазжіжающіх препаратах при варикозі, відповідних саме Вам, в клініці «Креде Експерто»!

Продукти розріджують кров.

Продукти розріджують кров —

найпопулярніший запит до сайту – як розріджувати (розрідити) кров? А точніше цікавлять продукти розріджують кров , причому бажано списком, тобто без бажання задуматися або порахувати скільки і чого треба з’їсти, щоб отримати ефект, періодичність дозрівання цих продуктів ( тобто ось зараз розріджувати, а потім як вийде) і найдивніше — без аналізу причин, що ж призвело до загустінню крові, ЩО?

Немає сумнівів, що питання важливе і турбує він багатьох, тому що сучасне харчування, і багато напоїв сприяє заселенню організму і, відповідно, підвищенню густоти крові.

Чим небезпечне загустіння крові?

Перш за все, підвищенням артеріального тиску. Причина-організму необхідно «пропхнути» густу кров через капіляри, що б забезпечити всі органи організму киснем і харчуванням, що переносяться кров’ю. Мета благородна, але результат таких зусиль – навантаження на серце, інфаркти, інсульти, особливо часто, коли ослаблені стінки судин, є атеросклеротичні бляшки або інші перешкоди току крові.

Давайте спробуємо припустити, від чого це кров може загуснути.

Перше припущення, яке спадає на думку базується на досвіді приготування, скажімо, тієї ж манної каші — чим більше обсяг молока використовується на склянку крупи — тим рідині каша. Висновок напрошується один, а саме: в крові не вистачає рідкої фракції, тому що кількість формених тел крові – постійно. Єдино, що не стикується у не втаємничених, чому чай, суп, кава – всі вживані рідини, крім води не дають бажаного результату. Виявляється все просто. Всі рідини, крім чистої води, сприймаються організмом як їжа, з відповідною біохімією. А деякі навіть провокують зневоднення. Наприклад, кава. Випив 200 мл, а на виході 220 мл Звідки 20 мл додатково видалено з організму, у т. ч. з крові. Перевірте?

Інша причина густої крові-наявність більшого вмісту в крові різних фракцій жирів (ліпідів) і їх похідних, а так само не розщеплених білкових сполук. Таку кров називають або жирної, або «киселем». Причина – недостатня кількість ферментів, необхідних для повноцінного процесу травлення. Викликано це і зниженням вироблення організмом своїх ферментів (особливо з віком) , і дисбактеріозом, і зниженим наявністю ферментів в продуктах харчування.

Нескладно переконатися. Адже для забезпечення тривалого зберігання продуктів – ферменти в продуктах знищуються або блокуються, а так само обробляються антибіотиками. Згадайте, якщо яблуко впало з яблуні – через 2 дні від нього нічого не залишиться. Воно, під впливом своїх ферментів, тут же почне гнити, а в магазині не гниє. Дисбактеріоз викликається будь-яким прийомом антибіотиків, в тому числи і з продуктами харчування. Ну а вироблення власних ферментів з віком просто зменшується, в тому числі і з-за не надходження «будівельних» для ферментів амінокислот і це треба враховувати. І, до речі, тромбоцити не так вже й винні в густій крові.

Вирішити проблему густої крові можна за рахунок концентрованого харчування. точніше — повноцінного харчування. Проте. Прошу вас, дорогий читачу, врахувати, що сучасне харчування-вже не те, про яке йтиметься в статті нижче. Сьогодні вміст тих же вітамінів, ферментів, мікро і макро елементів в продуктах харчування не передбачувано, і дуже залежить від виробників і постачальників. А дані за змістом того чи іншого корисного елемента в продуктах, що подаються у вигляді таблиць, часто взяті ще з минулого століття. (подивіться порівняльні дані по вмісту мінералів і вітамінів тут). Мабуть і тому не завжди досягається очікуваний результат. Згадайте-адже відсутність в харчуванні всього лише однієї незамінної амінокислоти, зводить нанівець всі зусилля і може привести до хронічного захворювання.

І ще. Зрозуміло, що на здоров’я грошей не шкода, але ціни на ринку, на зазначені нижче по тексту статті продукти дозволяють мені відразу показати альтернативу , Та, на БАД. Це і дешевше, і безпечніше. Здоров’я нам усім.

Харчові продукти, які, природно розріджують кров.

Переклад машинний огляд. Є цілий ряд харчових продуктів і добавок, які, як відомо, розріджують кров. До них відносяться продукти, що містять велику кількість аспірину, як речовини, звані саліцилової кислоти омега-3 жирні кислоти, харчові продукти з природним антибіотиком властивості і вітамін Е добавки.Важливо відзначити, що в той час як багато американців мають проблеми із згустків крові, це не правда, що розріджують кров продукти є бажаними для всіх в популяції. Я легко вимагач все моє життя, тому я зібрав багато інформації про цьому списку так що я знаю, які продукти обмежити для того, щоб тримати кров від занадто тонка. Люди, що приймають ліки за рецептом антикоагулянту також повинні бути обережні, щоб не споживати дуже багато продуктів з природними, розріджують кров сполук на додаток до своїх звичайних лікуванням. Один з моїх родичів на ліки антикоагулянту для кров’яних згустків і отримав крововилив очі від проковтування занадто багато, що розріджують кров продукти харчування у зв’язку з його рецептом ліків.

Цікаво, що мій родич був переданий перелік харчових продуктів з високим вмістом вітаміну К таким він буде знати, які продукти обмежити, щоб не знизити ефективність його лікування. Однак він не був наданий список продуктів, які мають свої властивості антикоагулянт, який, якщо в сукупності з його лікування може викликати проблеми з кровотечею. Він знайшов деяку інформацію про своє про розріджують кров продукти харчування після того, як два крововиливи очей. (*)

Якщо кров згортається занадто легко, можуть утворювати згустки, в свою чергу може привести до несприятливих захворювань, таких як серцеві напади.

Однак, якщо кров не згусток досить умов, таких як гематурія (кров у сечі), кровотечі з носа ака (кровотечі з носа і носові кровотечі) , кровотечі, важкі періоди у жінок , і кровотеча удари можуть відбутися. Якщо особа, кров не згортання достатньо, і він операцію або травматичні події, як аварія, він може мати серйозні проблеми, втративши багато крові з ран або хірургічних розрізів відсутності згущуватися належним чином.

Деякі харчові продукти, які, як правило, вважається, що природні сполуки, що розріджують кров, перераховані нижче. Будь ласка, зверніть увагу, що це каша список складається з мішанини на основі інформації, я збирав протягом багатьох років на основі мого власного досвіду, інформації в Інтернеті і мій вибір альтернативних книги здоров’я, так що цілком можливо, він може містити помилки. Дивіться ваш лікар, перш ніж здійснювати будь-якої дієти, доповнити або здійснення змін, особливо якщо ви приймаєте будь-які рецепта або є якісь охорони здоров’я, пов’язаних з коагуляції.

Один з видів природних розчинники крові речовини, які блокують вітамін К. Вони включають саліцилатів. Найбільш відомим з них аспірин, але багато продуктів, такі як консерванти і ароматизатори, а також містять саліцилової кислоти або аспірину, як речовини. Деякі люди, як відомо, аспірин або саліцилової чутливі. Я один з тих, саліцилат чутливих типів, але я виявив, що я можу з’їсти більше саліцилової кислоти до тих пір, як я їм збалансоване кількість вітаміну K продукти теж.

Source Naturals, Вітамін K, відіграє важливу роль в організмі в процесі згортання крові. «K» в вітамін K отримав свою назву від датського слова для коагуляції.

Відео — таблетки розріджують кров при варикозі (Відео)

Харчові продукти, які, як правило, високо в саліцилатів включають в себе багато спеції, більшість фруктів, особливо сухофрукти, горіхи, а також деякі ароматизаторів і консервантів.

Трави і спеції високим саліцилатів включають в себе:

В аюрведичній (традиційної індійської медицини), багато з вищезазначених спеції відомі як «потепління спецій». Я думаю, це тому, що шляхом проріджування крові вони збільшують особи кров звернення, які, в свою чергу, прискорює обмін речовин і змушує людину відчувати тепліше.

Моя сім’я була дуже холодною вона пізно ввечері в Діснейленд, але як тільки ми поїли churros (Чуррос, також чурро (ісп. churros) — солодка обсмажена випічка) ми всі розігрітий. Ми не знаємо, чому в той час, але потім зрозумів, що це сталося тому, що churros, занурилися в цукор з корицею, спеції високим розріджують кров з’єднань і відомий як потепління пряність в аюрведичній медицині.

Один з моїх дітей була проблема з нічний піт , тому ми поклали його на дієти, що серед інших змін, обмежили кількість саліцилатів він споживається. Це, як видається, допомогти йому залишатися набагато прохолодніше вночі.

Плоди високого вмісту саліцилатів.

Інші речовини у високій саліцилатів:

Peppermints Перцева м’ята.

Хоча є деякі винятки, в цілому, велика частина м’яса, риби, молочних, зернових та овочевих продуктів не є високими в саліцилатів. Багато видів риб, проте є розріджують кров властивості через їх жирні кислоти змісту, як зазначено нижче. Now Foods, Омега-3 — ПНЖК зміцнюють стінки клітин, перешкоджають утворенню тромбів, стимулюють обмінні процеси і роботу мозку, зміцнюють імунний захист організму «Імбир»входить до складу Eclectic Institute, Імбир в якості стимуляції кровообігу, антиоксиданту. Нормалізує роботу кишечника, покращує травлення Now Foods, часник без запаху, концентрований екстракт пов’язує радіонукліди і токсини; є потужним антиоксидантом; нормалізує жировий обмін; Solgar, Вітамін Е підтримує життєдіяльність багатьох важливих систем (серцево-судинної, репродуктивної, імунної) і запобігає розвитку серйозних захворювань, пов’язаних з дефіцитом цього вітаміну в організмі Китайська їжа часто підготовлений при багатьох прянощів потепління, таких як імбир і часник одного ранку, після того, як китайська їжа на вечерю вчора ввечері, я був босоніж шматки скла від розбитої контейнер для зберігання. Фактичне скорочення було дуже мало, але кількість крові, втрата досить страшно. Я спробував застосування прямий тиск на рану, але це не допомогло. Нога тільки зупинити кровотечу після того як я з’їв миску вітаміну до багатих салат.

2001 дослідженні, опублікованому в Європейському журналі живлення знайшли саліцилат вміст органічних продуктів буде вище, ніж звичайних продуктів харчування. Так що якщо ви саліцилат чутливої або нез’ясовні кровотечі легкого питання, ви можете поекспериментувати і подивитися, якщо ви відчуваєте, краще не їсти натуральні продукти.

Я отримав більше ніж один лист від мого веб-сайту читачів, які розробили проблеми з кровотечею після спроби споживають велику кількість дозрілих ягід зі своїх садів. Вони намагалися використовувати урожай фруктів, як чорниця і полуниця і ненавмисно розбавляти їх кров з незвично високого споживання ягід.

Vitamin E / Вітамін E.

Вітамін Е є антагоністом вітаміну К. Деякі продукти і речовини, актуальні в наші дні збереглися з вітаміном Е, так що варто уважно читати етикетки.о. Один з моїх синів, які в іншому випадку не було будь-яких незвичних симптомів, кровотеча або легкого побиття, розвинулося важке кровотеча носом від дезінфікуючий засіб для рук, які вітаміну Е використовується в якості консерванту. Він прокинувся в середині ночі, одна ніч зі згустками крові, що вилітають з його носа, так що я намагався думати про те, що ми зробили в цей день по-різному в якості озможной причини. Потім я згадав, я купив і дітям нову руку дезінфекції лосьйон в аптеці, я перевірив інгредієнтів на упаковці і вітаміну Е в списку. Тому я дав йому салатом харчуватися зупинив кровотечу і кинув дезінфікуючий засіб. Він не був інший носа кров з того часу.

Продукти з високим вмістом вітаміну Е не обов’язково розріджувати кров, так як багато продукти з високим вмістом вітаміну Е , такі як шпинат і брокколі також містять значну кількість вітаміну К, який, як правило, згусток крові.

Мені було наказано добавки вітаміну Е свого часу лікар фіброзно-кістозної грудей. Після цього я розробив збільшення числа кровотеч і синців проблем, в тому числі менорагії . Я зробив деякі дослідження у себе, і зрозумів, вітаміну Е можуть розріджувати кров. Більшість медичних статей стверджують, що люди повинні приймати відносно великі дози вітаміну Е, для того, щоб впливати на коагуляцію. Тим не менш, я не думаю, що це вірно для всіх. Для тих, хто, як я легко побайдикувати навіть невеликої кількості вітаміну Е може викликати кровотечу питань.

Cruciferous Vegetables? / Хрестоцвіті овочі?

У моєму особистому досвіді, я розробив проблеми з кровотечею від переїдання багатьох хрестоцвітних овочів, зокрема, капуста та капуста, на цілий ряд різних заходів. Це здивувало мене в перший, тому що більшість хрестоцвітних овочів з високим вмістом вітаміну К, який, як відомо, згусток крові. Але кілька разів я їв у великих кількостях або капусти або капусти, як природне засіб для більш кислоти шлунку, і з цікавістю розвинених кровотечі питань, в той же час.

Я підозрюю, що зараз це може бути з хрестоцвітних овочів антиестрогенної сполук, тому вони часто рекомендується як гарне харчування для профілактики раку молочної залози. Тим не менш, дослідження показують, що рівень естрогенів, як правило, йдуть рука об руку з вмістом вітаміну K , так що я підозрюваний в хрестоцвітних овочів естрогену зниження властивості можуть також знизити вітаміну K рівнях. Так що для мене і, можливо, деякі інші аналогічні типи тіла, це може бути все, щоб уникнути надмірної кількості такого роду продуктів. Хрестоцвіті овочі містять також goitrogens, що може знизити рівні щитовидної залози, ще одна причина, деякі люди, можливо, буде потрібно обмежити споживання.

Хрестоцвітих рослинне, що я знайшов збільшити мої питання кровотечі були спеціально капуста і капуста. Я не знаю, якщо інші хрестоцвіті овочі будуть викликати ті ж питання, але так як всі вони, як видається, антиестрогенної властивостей це щось необхідно враховувати при плануванні харчування.

Хрестоцвіті овочі включають брокколі, брюссельська капуста. капуста, цвітна капуста, зелень, капуста, кольрабі, гірчиця, бруква, ріпа, пліч-чой, а також китайська капуста, руколою, хрін, редис, васабі, і водяний.

Vitamin B6?/ Вітамін B6 ?

Це просто анекдотичний доповідь, заснований на моєму власному досвіді, але я прийняв доповнення вітаміну В6 в один час і розробили дуже погано носа кров незабаром після цього.О. Носа кров зупинилася, коли я був багатим вітаміном до салат, так що я думаю, що кровотеча була через брак вітаміну К, а не інші причини, такі як травми або високий кров’яний тиск. B6 таблетку вітаміну тільки зміна, яку я зробив у своїй звичайній дієти і звичайної в цей день.

Цікаво, що одна з моїх книг охорони здоров’я зазначив, що вітамін B6 знижує рівень естрогену, і вона добре відома через медичні дослідження, що збільшення рівня естрогенів пов’язані з тромбів. Так, якщо вітамін В6 робить більш низькі рівні естрогену, то це може мати сенс, що воно може також знизити рівні вітаміну K і розріджувати кров. Проте, я ніколи не знайшли будь-яких досліджень, зазначивши даної асоціації, тому в даний час зв’язок між вітаміном B6 і тонше, кров просто гіпотеза в нашій частині на основі інформації з моїх книг охорони здоров’я, мій власний досвід і логічний висновок.

Nordic Naturals, Омега-3 з Водоростей ПНЖК зміцнюють стінки клітин, перешкоджають утворенню тромбів, стимулюють обмінні процеси і роботу мозку, зміцнюють імунний захист організму жирних кислот Omega — 3 Fatty Acids.

Омега-3 жирних кислот отримали багато преси, останнім часом з-за їх здатність знижувати рівень холестерину і зробити кров менш схильні до тромбів.

Риб’ячий жир, як правило, високим вмістом омега-3 і може надходити або через покупку капсул або вживання жирної риби.

Риба з великою кількістю омега-3 включають в себе:

Albacore tuna Олбакор тунця.

Lake Trout Озеро Траут.

Ряд досліджень, в останні роки знайшли омега-3 жирні кислоти корисні для тривоги і депресії . Коли їдять рибу, одна небезпека, що багато риби мають високі рівні ртуті, тому фахівці часто мають змішане рекомендації щодо точності, наскільки здоровим їдять багато морепродуктів для більшості людей.

Графік в цьому посилання на охорону навколишнього середовища США веб-сайт агентства містить таблицю ртуті в промислових риб і молюсків . Риба може бути смачної їжі для людей, які піддаються ризику згустків крові, але для простоти побайдикувати, як я це харчування мені потрібно обмежити, незалежно від ртуті.

Додаткові обрана їжа з сеіненіямі, розріджувати кров.

Olive Oil Оливкова олія.

Часник і цибуля природні антибіотики, які можуть знищити кишкові бактерії, які виробляють вітамін К. Багато досліджень показали, що довгий термін рецепта застосування антибіотиків може викликати проблеми з кровотечею з-за K авітаміноз . Тим не менш, для людей на зразок мене, здається, завжди вистачає вітаміну K, навіть невеликої кількості їжі з природними властивостями антибіотиків, як часник і цибулю, є проблематичним. Я часто уникати вживання в італійських ресторанах з-за своїх ліберальних вживання часнику. Коли я роблю є італійська кухня, я теж намагаюся є салат з великою кількістю листові зелені овочі з високим вмістом вітаміну K, як частина моєї їжі.

Джеймс А. Герцог, автор декількох книг по фітотерапії, зазначає, що часник має дев’ять різних сполук, антиагреганти (сполук, які перешкоджають склеювання тромбоцитів).

Дослідження, які з’явилися в жовтні, 2005 номері журналу Алкоголізм: клінічне та експериментальне дослідження показало, що «споживання алкоголю назад пов’язано як з активацією тромбоцитів і агрегації.» Інше дослідження, опубліковане в 1986 році в тому ж журналі були виявлені сліди субклінічних дефіцит вітаміну K при дослідженні 20 чоловіків алкоголіків.

Можливо, не випадково, ознаки алкогольного синдрому нагадують симптоми дефіциту вітаміну K у новонароджених. Грунтуючись на моєму особистому досвіді, я помітив, що червоне вино особливо потужним, як кров, більш тонка. У мене було дві склянки червоного вина на вечірці кілька років тому і почали мати проблеми з кровотечею незабаром після цього, в тому числі болю в одному з мій яєчників , який пішов, коли я прийшов додому і з’їв вітамін До продуктів, багатих.

На підставі досліджень, спортсменок, енергійні вправи здається нижче вітаміну K рівнях. Жінки, які елітних спортсменів, тобто тих, хто за виконанням замість того, щоб бути здоровим насправді схильні до ризику hypoestrogenism, остеопорозу і дефіциту вітаміну K . Вітамін K необхідно згусток крові, тому, логічний висновок, то це може бути доцільно розглянути можливість того, що за здійснення може розріджувати кров, оскільки відомо, на більш низькі рівні вітаміну К.

На іншому кінці спектру, ми знаємо, що люди, які залишаються нерухомими протягом тривалого часу, як люди на постільному режимі, в автомобілі або поїздки пасажирів на дальніх перельотів літаком, схильні до ризику зараження кров’яних згустків. Один з моїх родичів розробила тромбу в нозі під час польоту з Європи в США, де йому зробили термінову операцію відразу після посадки в США.

По логічний висновок, то в таблиці нижче, можна проілюструвати зв’язок між умов, пов’язаних з залишаючись нерухомим та умови, з більш ніж працювати, дві умови на протилежному кінці спектра. Решта стаціонарні » енергійні вправи тромби »

Вітамін K дефіциту.

Більш високі рівні естрогенів Низький рівень естрогену Збільшення ризику розвитку раку » Зниження ризику розвитку раку Таблиця із зазначенням відомих зв’язків між вправ, рівень естрогену, вітамін K, рак і згортання крові.

Цікаво, що у 2003 році дослідники з Університету штату Колорадо медичних наук Центр виявив, що згустки крові у здорових людей може бути розірваний і регулярні фізичні вправи.

Doctor’s Best, Кращий вітамін D3.

В аюрведичній медицині, сонце повинне бути добре для людини звернення, яке я знайшов зазвичай означає, що вона також тонких крові. Як зазначалося вище, інші аюрведичні засоби для поліпшення кровообігу, такі як кориця і імбир, фактично було доведено в сучасних медичних досліджень, які будуть природних розчинники крові. Таким чином, логічно було б розглянути можливість того, що, якщо аюрведичної медицини вчені були праві про спеції проріджування крові, вони, можливо, були праві щодо сонця, занадто.

Цікаво, що останні медичні дослідження показали, що «клінічні випробування біологічно активного метаболіту вітаміну D3 продемонстрували зниження непередбачених тромбозів у онкологічних хворих «.;.

Вітамін D є жиророзчинним вітаміном, що ми можемо отримати двома способами: 1) через їжу або 2) може бути синтезовані організмом після контакту з сонцем.

Я не знаю, якщо це означає, що сонячне світло матиме ті ж наслідки, як кров вітаміну D з кабінету, але це цікава тема для роздумів. Якщо сонце опиниться кров, більш тонка, було б підтвердити те, що аюрведичні практики думали, щоб бути правдою протягом тисяч років.

Рак і згустки крові.

У традиційній китайській медицині (ТКМ), рак часто розглядається як ознака звернення проблеми.

У сучасній, західній медицини, загальне уявлення про те, що рак причини кров’яних згустків.

Але що, якщо версія TCM це дійсно саме точне уявлення, а реальність така, що згустки крові, або відсутність циркуляції згустків крові, викликає рак?

Може бути, не випадково, що багато факторів, дослідження показують, можуть зменшити ризик захворювання на рак і розріджувати кров.

До них відносяться сонячне світло, рух, аспірин, гепарин (рецепт антикоагулянт), антибіотики, оливкова олія, риб’ячий жир, куркума, вітамін E і часник.

Більш детальна інформація по цій темі див. мою статтю про рак молочної залози, згустки крові і надлишок вітамін K рівнях. Summary Резюме.

Добре відомо, що харчові продукти, які підносять вітаміну K, такі, як салат і зелень кульбаби, може згусток крові.

Люди, які приймають антикоагулянти часто попереджали, щоб обмежити ці види продуктів харчування, щоб вони не протидіяти ефективність ліків.

Проте, часто не береться до уваги, що багато харчових продуктів і екологічних факторів, особливо тих, які знижують рівні вітаміну K, може розріджувати кров.

Ця інформація може бути важливою для людей антикоагулянтів, щоб бути в курсі, з тим щоб не допустити їх крові стає дуже тонкою. Деякі люди, подібно до мене, генетичні порушення, які роблять нас легкою побездельничать. Однак я виявив, що моя дієта контролю шляхом моніторингу, скільки продуктів, перерахованих вище я спожив, я можу зазвичай тримати мої проблеми з кровотечею під контролем.

В оригіналі Eng.

Overview There are a number of foods and supplements that are known to thin the blood. These include foods with high amounts of aspirin like substances called salicylates, omega-3 fatty acids, foods with natural antibiotic properties and vitamin E supplements. It is important to note that while many Americans have problems with blood clots, it is not true that blood thinning foods are desirable for everyone in the population. I have been an easy bleeder all of my life, so I have compiled much of the information on this list, so I know which foods to limit in order to keep my blood from being too thin . People taking prescription anticoagulant drugs also need to be careful not to consume too many foods with natural blood thinning compounds in addition to their regular medication. One of my relatives is on a prescription anticoagulant drug for blood clots and has gotten eye hemorrhages from ingesting too many blood thinning foods in conjunction with his prescription medication. Interestingly, my relative was given a list of foods high in vitamin K so he would know what foods to limit so as not to reduce the effectiveness of his medication. However he was not given a list of foods that have their own anticoagulant properties, which if taken in conjunction with his medication could cause bleeding problems. He found some information on his own about blood thinning foods after he had two eye hemorrhages. Blood coagulation should fall within a desirable range. If blood coagulates too easily, clots can form which in turn can lead to adverse health conditions such as heart attacks. However, if blood doesn’t clot enough, conditions such as hematuria (blood in the urine), bleeding from the nose aka (nosebleeds or epistaxis), hemorrhages, heavy periods in women, and bleeding strokes may occur. If a person’s blood isn’t clotting enough and he has surgery or a traumatic event like a car accident, he could have a serious problem by losing too much blood from wounds or surgical incisions failing to clot properly. Some of the foods that are generally thought to have natural blood thinning compounds are listed below. Please note that this is a hodge podge list based on information i’ve collected over the years based on my own experiences, Internet research and my assortment of alternative ealth books, so it’s possible it may contain some errors. See your doctor before you implement any diet, supplement or exercise changes, especially if you are taking any prescription medications or have any health concerns related to coagulation.

Salicylates.

One type of natural blood thinners are substances that block vitamin K. These include salicylates. The most well known of these is aspirin, but many foods, such as preservatives and flavorings, also contain salicylates or aspirin like substances. Some individuals are known to be aspirin or salicylate sensitive. I’m one of those salicylate sensitive types, but I have found that I can eat more salicylates as long as I eat a balanced amount of vitamin K foods, too. (Vitamin K plays an important role in the body’s in blood clotting processes. The «K» in vitamin K gets its name from the Danish word for coagulation.) Foods that are generally high in salicylates include many spices, most fruit, especially dried fruits, nuts, and also some flavorings and preservatives. Herbs and spices high in salicylates include:

In Ayurvedic (traditional Indian medicine) many of the above spices are known as «warming spices». I think this is because by thinning the blood they increase a person’s blood circulation, which in turn speeds up the metabolism and makes a person feel warmer. My family was really cold one late evening at Disneyland, but as soon as we ate some churros we all warmed up. We did not know why at the time, but later realized it was because the churros were dipped in sugar with cinnamon, a spice high in blood thinning compounds and known as a warming spice in Ayurvedic medicine. One of my children has had trouble with night sweats, so we put him on a diet that among other changes limited the amount of salicylates he consumed. That seemed to help him stay much cooler at night. Fruits high in salicylates include.

Other substance high in salicylates:

Though there are some exceptions, in general most meat, fish, dairy, grains and vegetable foods are not high in salicylates. Many types of fish do however have blood thinning properties due to their omega-3 fatty acid content, as noted below. Chinese food is often prepared with many warming spices, such as ginger and garlic. One morning, after having Chinese food for dinner the night before, I was barefoot in the kitchen and stepped on a sharp pieces of glass from a broken storage container. The actual cut was very small, but the amount of blood loss was quite scary. I tried applying direct pressure to the wound but that didn’t help. My foot only stopped bleeding after I ate a bowl of vitamin K rich lettuce. A 2001 study published in the European Journal of Nutrition found the salicylate content of organic foods to be higher than conventional foods. So if you are salicylate sensitive or have unexplained easy bleeding issues, you may want to experiment and see if you feel better by not eating organic foods. I’ve received more than one email from my web site readers who developed bleeding problems after trying to consume large amounts of ripened berries from their gardens. They were trying to use up a bumper crop of a fruit like blueberries or strawberries and inadvertently thinned their blood from the unusually high berry consumption. Vitamin E Vitamin E is an antagonist to vitamin K. Some foods and topical substances these days are preserved with vitamin E, so it pays to read labels carefully. One of my sons, who otherwise has not had any unusual bleeding problems or easy bruising, developed a severe nose bleed from a hand sanitizer that had vitamin E used as a preservative. He woke up in the middle of the night one night with clots coming out of his nose, so I tried to think of what we had done differently that day as a possible cause. Then I remembered I had bought both kids a new hand sanitizing lotion at the local pharmacy, I checked the ingredients on the bottle and vitamin E was listed. So I gave him a lettuce salad to eat which stopped the bleeding and threw out the sanitizer. He has not had another nose Bleed since that time. Foods high in vitamin E may not necessarily thin the blood, as many foods high in vitamin E, such as spinach and broccoli also contain significant amounts of vitamin K, which tend to clot the blood. I was prescribed vitamin E supplements at one time by a doctor for fibrocystic breasts. Afterwards, I developed an increased number of bleeding and bruising problems, including menorrhagia. I did some research on my own and realized vitamin E could thin the blood. Most medical articles state that people have to take relatively large doses of vitamin E in order for it to have an effect on coagulation. However, I don’t think that is true for everyone. For people like me who are easy bleeders even small amounts of vitamin E can cause bleeding issues. Cruciferous Vegetables? In my personal experience, I have developed bleeding problems from eating too many cruciferous vegetables, specifically cabbage and kale, on a number of different occasions. This puzzled me at first, because most cruciferous vegetables are high in vitamin K, which is known to clot the blood. But on several occasions I have have eaten large quantities of either cabbage or kale as a natural remedy for an over acid stomach, and curiously developed bleeding issues at the same time. I suspect now that it may be because cruciferous vegetables have antiestrogenic compounds, which is why they are often recommended as a good food for breast cancer prevention. However, studies show that estrogen levels tend to go hand in hand with vitamin K levels, so I uspect with cruciferous vegetables the estrogen lowering properties may also lower vitamin K levels. So for me and perhaps some others with similar body types, it may be best to avoid excessive amounts of this type of food. Cruciferous vegetables also contain goitrogens, which can lower thyroid levels, another reason some people may need to limit their intake. The cruciferous vegetable that I found to increase my bleeding issues were specifically kale and cabbage. I don’t know if other cruciferous vegetables would cause the same issues, but since they all seem to have antiestrogenic properties it is something to consider when meal planning. Cruciferous vegetables include broccoli, brussels sprouts. cabbage, cauliflower, collard greens, kale, kohlrabi, mustard, rutabaga, turnips, bok choy, and Chinese cabbage, arugula, horse radish, radish, wasabi, and watercress. Vitamin B6? This is just an anecdotal report based on my own experience, but I took a vitamin B6 supplement at one time and developed a really bad nose bleed shortly afterwards. The nose bleed stopped when I had a vitamin K rich salad, so I do think that the bleeding was from a lack of vitamin K and not other causes, such as trauma or high blood pressure. The vitamin B6 tablet was the only change I made in my usual diet and routine that day. Interestingly, one of my health books noted that vitamin B6 lowers estrogen levels, and it is well established through medical studies that increased estrogen levels are linked to blood clots. As such, if vitamin B6 does lower estrogen levels, then it may make sense that it may also lower vitamin K levels and thin the blood. However, I have never found any studies noting this particular association, so at this time the link between vitamin B6 and thinner blood is just a hypothesis in my part based on information from my health books, my own experience and logical deduction. Omega — 3 Fatty Acids Omega-3 fatty acids have received a lot of press lately because of their ability to lower cholesterol levels and make the blood less prone to clotting. Fish oil is usually high in omega-3s and can be ingested either through purchasing capsules or by eating fatty fish. Fish with high amounts of omega-3s include:

A number of studies in recent years have found omega-3 fatty acids beneficial for anxiety and depression. When eating fish, one danger is that many fish have high mercury levels, so experts often have mixed recommendations on exactly just how healthy eating a lot of seafood is for most people. The chart in this link to the U. S. Environmental Protection Agency web site contains a table of mercury levels in commercial fish and shellfish. Fish may be a great food for people who are at risk for blood clots, but for easy bleeders like me it is a food I need to limit, regardless of mercury levels. Additional Selected Foods With Compounds That Thin the Blood.

Garlic onions and are natural antibiotics that can kill the intestinal bacteria that manufacture vitamin K. Many studies have found that long term prescription antibiotic use can cause bleeding problems due to a vitamin K deficiency. However, for people like me who seem to always be short on vitamin K, even small amounts of foods with natural antibiotics properties, like garlic and onions, are problematic. I often avo >» Vigorous Exercising Blood Clots »

Vitamin K deficiency.

Higher estrogen levels » Low estrogen levels Increased cancer risk » Decreased cancer risk Table showing known links between exercise, estrogen levels, vitamin K, cancer and blood clotting. Interestingly, a 2003 study from the University of Colorado Health Sciences Center found that blood clots in obese people could be dissolved with regular exercise. Sunshine / Vitamin D? In Ayurvedic medicine, sunshine is supposed to be good for a person’s circulation, which i’ve found usually means it also thins the blood. As noted above, other Ayurvedic remedies for improving circulation, such as cinnamon and ginger, have actually been proven in modern medical studies to be natural blood thinners. As such, it would be logical to consider the possibility that if Ayurvedic medicine scholars were correct about the spices thinning the blood, they may have been right about sunshine, too. Interestingly, a recent medical study found that a «clinical trial of a biologically active metabolite of Vitamin D3 demonstrated an unanticipated reduction of thrombosis in cancer patients.»Vitamin D is a fat soluble vitamin that we can obtain in two ways: 1) through food; or 2) it can be synthesized by the body after exposure to sunshine. I don’t know if this means that sunshine would have the same impact on blood as the vitamin D from the study, but it is interesting food for thought. If sunshine is found to be a blood thinner, it would confirm what Ayurvedic practitioners have thought to be true for thousands of years. Cancer and Blood Clots In Traditional Chinese Medicine (TCM) cancer is often viewed as a symptom of a circulation problem. In modern, Western medicine, the common assumption is that cancer causes blood clots. But what if the TCM version is really the most accurate view, and the reality was that blood clots, or a lack of circulation from blood clots, caused cancer? Perhaps not coincidentally, many factors that studies show may decrease the risk of cancer also thin the blood. These include sunshine, exercise, aspirin, heparin (a prescription anticoagulant), antibiotics, olive oil, fish oil, turmeric, vitamin E and garlic. For more on this topic, see my article on breast cancer, blood clots and excess vitamin K levels. Summary It is well known that foods that elevate vitamin K levels, such as lettuce and dandelion greens, may clot the blood. People who are taking anticoagulants are often warned to limit these types of foods so they don’t counteract the effectiveness of their medicine. However, it is often overlooked that many foods and environmental factors, especially those that lower vitamin K levels, may thin the blood. This information may be important for people on anticoagulants to be aware of in order to prevent their blood from becoming too thin. Some people like me, have genetic disorders that make us easy bleeders. However I have found that by controlling my diet by monitoring how much of the foods listed above I consume, I can usually keep my bleeding problems well under control.

Додати коментар Скасувати відповідь.

Для відправки коментаря вам необхідно авторизуватися.

Ліки розріджують кров.

Назва На складі Ціна.

Згідно зі статистикою, сьогодні все більша кількість людей страждає від порушень системи кровотворення. Густа кров — це показник змін складових елементів крові. Якщо у вас виявили густу кров, значить, в організмі відбулися небезпечні збої і є порушення в багатьох органах і тканинах. Ця патологія — тривожний сигнал. Густа кров є причиною виникнення інфарктів, інсультів та інших серцево-судинних хвороб. Препарати, що дозволяють відновити нормальний склад крові, призначаються лікарем. Всі ліки, що розріджують кров, можна розділити на 2 групи:

Знижують активність згортання крові-Гепарин, Варфарин і ін.

Перешкоджають злипанню тромбоцитів і усувають причину формування тромбів — Аспірин, Тиклопідин та ін. засоби цієї групи включають в свій склад саліцилати (речовини, що становлять основу аспірину). Найбільш ефективні ліки, що розріджують кров, — це Аспірин і Трентал, які можна купити в аптеці Фармпростор. Подібні засоби мають протипоказання, тому їх прийом повинен проводитися після відповідних обстежень і консультацій з лікарем.

Таблетки від тромбів.

Рубрика» Коментарі», Автор: Юр’єв Федір Дата публікації: 26.01.2010, Дата зміни: 26.01.2010.

Багато хто з нас п’ють таблетки, що розріджують кров. Ми допоможемо розібратися як знизити ризик утворення тромбів правильно і безпечно.

Кілька слів про те, навіщо ми п’ємо антиагреганти і антикоагулянти. Відповідь лежить на поверхні – для того, щоб зменшити ймовірність тромбоутворення. Логічно також, що розріджувати кров кожному з нас абсолютно не потрібно. Приймають таблетки ті, хто в групі ризику-люди, які страждають на ішемічну хворобу серця, які перенесли інфаркт та інсульт, які страждають на варикозну хворобу, миготливу аритмію, пацієнти зі штучними клапанами і стентами. При цьому кожному з них потрібні різні таблетки і різні дози.

Аспірин.

Безперечний лідер в розрідженні крові. Сходження на престол цього протизапального засобу почалося після серії великих досліджень, які довели: щоденний прийом четвертинки (увага – саме аспірину!), тобто ¼ таблетки або 125 мг на добу, значно знижує ризик інфаркту та інсульту у чоловіків після 40 років. Відбувається це завдяки тому, що препарат знижує здатність тромбоцитів склеюватися і утворювати тромб, який у звичайних умовах швидко формується на лопнула атеросклеротичної бляшці, приводячи до інфаркту або інсульту. З тих пір щоденний прийом аспірину рекомендують кардіологи по всьому світу.

Останнім часом ряд вчених ставлять під сумнів необхідність поголовної чоловічої аспіринізації, проте той факт, що аспірінопрофілактіка обов’язкова для людей, які страждають атеросклерозом (доведеним за допомогою УЗД судин, коронарографії, у людей, які страждають стенокардією, минущими порушеннями мозкового кровообігу, які перенесли інфаркт і інсульт), не вимагає доказів.

Аспірин погано впливає на слизову шлунка і може спровокувати появи ерозій і навіть виразок, тому сьогодні широко використовуються так звані «захищені» препарати, які практично не пошкоджують слизову кишечника. До них відносяться Тромбоасс, Кардіомагніл, Кардіаск.

Аспірин не рекомендований людям, що страждають на бронхіальну астму, він може викликати загострення хвороби, крім того відома самостійна форма цього захворювання-аспіринова астма.

Тим, хто постійно приймає аспірин, потрібно періодично здавати загальний аналіз крові, в якому перш за все буде цікавити кількість тромбоцитів. Препарат може викликати тромбоцитопенію – зменшення загальної кількості тромбоцитів, якщо це сталося, потрібно тимчасово припинити прийом ліків.

Клопідогрель.

Теж антиагрегант, але це препарат сильніше, часто пишуть з м’яким знаком на кінці. На відміну від аспірину він розроблявся спеціально для того, щоб заважати тромбоцитів склеюватися, тому і виходить у нього краще. За даними досліджень, в результаті постійного прийому клопідогрелю здатність тромбоцитів до склеювання знижується на 50-60%.

Показання до постійного прийому клопідогрелю, відповідно, серйозніше. Це виражений системний атеросклероз, перенесені інфаркт та інсульт, нестабільна стенокардія, після операції аортокоронарного шунтування та стентування артерій. Зазвичай клопідогрел застосовують як у вигляді курсів (наприклад в ході лікування інфаркту міокарда), так і для постійного прийому, особливо після повторних інфарктів, операції АКШ. А після стентування коронарних артерій препарат як правило призначають на 6 місяців.

Також як і при прийомі аспірину, потрібно контролювати кількість тромбоцитів, але ще — звертати увагу чи немає ознак підвищеної кровоточивості, наприклад з ясен, крововиливів у склери, домішки крові в калі. Якщо тривожні симптоми з’являються, потрібно не затягуючи зв’язатися з лікарем. До речі, лікарі інколи призначають відразу 2 препарату – та клопідогрел, і аспірин, вони підсилюють дію один одного, при цьому ризик кровотеч не зростає, тому така схема прийому цілком правомочна.

Варфарин.

На відміну від попередніх препаратів, які були антиагрегантами, варфарин антикоагулянт. Це означає, що препарат впливає не на тромбоцити, а на всю систему згортання крові, і згортатися їй заважає. При цьому необхідний не просто точний підбір дози препарату, але і періодичний лабораторний контроль за згортанням.

Тому застосовується препарат в основному в умовах стаціонару – для лікування гострого артеріального і венозного тромбозу, інфаркту, тромбоемболії легеневої артерії. Амбулаторно препарат найчастіше призначають при постійній формі фібриляції передсердь (миготливої аритмії) і у пацієнтів з штучними клапанами серця.

В обох випадках дозу препарат спочатку підбирають в стаціонарі, пацієнт продовжує прийом варфарину амбулаторно, періодично визначаючи згортання крові в лабораторії поліклініки. Показник, на який здають кров раз в 2 тижні називається міжнародне нормалізоване відношення (МНО), в нормі цей показник дорівнює 1, а при прийомі варфарину коливається від 2,0 до 3,0. Якщо МНО підвищується вище 3,0 збільшується ризик кровотеч, тому потрібно тимчасово припинити прийом препарату і активно налягати на зелений чай – він зменшує дію варфарину та сприяє більш швидкому виведенню препарату.

Для більш зручного контролю за МНО в останні роки в продажу з’явилися портативні апарати – коагуло-чеки, робота яких нагадує широко поширені глюкометри.

Пентоксифілін.

Хоча цей препарат безпосередньо не відноситься з антиагрегантам і антикоагулянтам, він має здатність гальмувати склеювання тромбоцитів і еритроцитів і сповільнювати процес формування тромбу. До того ж, він розширює периферичні судини, що покращує кровопостачання тканин і також знижує ризик тромбоутворення. Головним чином застосовується при нестачі кровопостачання нижніх кінцівок і головного мозку. Призначають препарат курсами, контролю згортання крові не потрібно.

За станом крові стежив Федір Юр’єв, лікар-кардіохірург.

Посилання по темі:

Дізнатися, які торгові найменування ліків відповідають перерахованим в статті міжнародним непатентованим, можна в державному реєстрі лікарських засобів РФ.

Ну чому саме 2 літри води в день ?

Новонароджене немовля на 90% складається з води. Доросла людина на 70-80% складається з води. Кількість води в організмі 80 річного (середньостатистичного) старого наближається до позначки – 55%. Тобто при старінні відбувається процес всихання або по іншому зневоднення. Холера – інфекційне захворювання, що супроводжується зневодненням організму. Так ось її важкою формою, при якій людина вмирає на 3-й добу, вважається зневоднення на рівні 7-9% первісної маси тіла (дані Вікіпедії).

Кров на 92% складається з води. Вода найбільше підходить за структурою до внутрішньоклітинної рідини-це тала вода. Втрата організмом води призводить до зменшення об’єму циркулюючої крові і загустінню її. При яких захворюваннях призначають препарати розріджують кров? При ризику інфаркту, тромбофлебіті, варикозі, перед інсультному стані….. Найпоширеніший препарат, що розріджує кров-аспірин.

1-й логічний висновок: зменшення кількості води в організмі призводить до захворювань і є результатом старіння.

2-й логічний висновок: щоб менше хворіти (або зовсім не хворіти) і уповільнити процес старіння (зупинити НЕ МОЖЛИВО) потрібно підтримувати рівень води в організмі 70-80%.

Людина за добу втрачає рідини:

1,5 л з сечею 0,6 л через шкіру 0,1 л через кал 0,4 л через легені (вода випаровується через легені при диханні. Збільшується цей процес при прискореному диханні)

Якщо ми не «вливаємо в організм втрачені 2,6 літра води, у нас поступово починається процес зневоднення.

Отже: 2 літри в день води-це мінімум. Але ж з цим ніхто не сперечається. Лікарі всіх поколінь про це завжди говорили. З цієї теорії і зросла гранітне переконання всіх мам і бабусь, що в обід треба обов’язково борщик або супчик. Ну як же без рідини? Адже так можна виразку шлунка заробити. Дивно, що язвенники лікуються рідкими курячими бульйончиками – і не виліковуються.

Я одного разу читала лекцію про депресію жіночої аудиторії. Переді мною сиділо більше 100 чоловік. Коли я сказала, що борщ-самий даремний продукт…. був вибух обурення і обурення. Традиція!

Отже – ніхто не сперечається про 2 літри води в день. Всі дискусії та суперечки в області медицини і здорового способу життя лежать в питанні: 2 літри якої води пити треба?

І про це ми поміркуємо в статті: «Не пийте мертву воду, поруч тече жива».

PS. питання: чому борщ самий даремний продукт? відповідь: у ньому всі овочі мінімум 0,5 години виварені. Ні краплі і ні крихти життя.

Поділитися «Ну чому саме 2 літри води в день ?»

Кому ми можемо рекомендувати продукцію Вівасан і кому не можемо? Наша продукція має своє призначення. Ми визначаємо необхідність її використання клієнтом, грунтуючись на знанні механізму дії нашої продукції. Порівняємо з механізмом дії лікарських препаратів.

Ліки – потужні, ефективні, швидкодіючі хімічні речовини, які самі в організмі здійснюють дію. Насильно розширюють судини, вбивають інфекцію. Їх висока ефективність, велика концентрація дозволяє в кризовій ситуації надати ефективну допомогу організму і врятувати йому життя. Раніше мільйони людей вмирали від діабету, інфарктів та інсультів, зараз життя таким людям рятують за допомогою лікарських препаратів, це їх призначення.

Призначення продукції Вівасан і механізм її дії інший. По-перше, це вихідний матеріал для того, щоб організм сам зробив якісь речовини для самоочищення. Він створює їх постійно, у нас працюють печінка, нирки, шкіра, дихання. Організм постійно самоочищається, і це відбувається за рахунок хімічних реакцій, для яких необхідний вихідний матеріал (білки, глюкоза, мікроелементи, вітаміни). Цей матеріал надає продукція Вівасан.

Другий розділ продукції — це вихідний матеріал для того, щоб організм зміг побудувати різні елементи клітин, саму клітину. Тому що організм постійно самообновляется.

Третій розділ — це вихідний матеріал для створення організмом енергетичних компонентів.

Таким чином, виходячи з розуміння призначення ліків і продукції Вівасан, ми визначаємо ситуацію, в якій знаходиться клієнт. Це основа нашого професіоналізму. Результативність будь-якої роботи пропорційна свідомості в ній. Наприклад, у людини високий тиск, якесь запалення або кровотеча, або інший важкий стан, який вимагає екстреної допомоги.

Цю допомогу людина повинна отримати в клініці. Чи можемо ми допомогти людині, коли температура 39, коли йде якийсь запальний процес, відсутнє нормальне відділення сечі, запалення нирок і т. д. На жаль, у таких ситуаціях потрібна термінова консультація лікаря.

Коли людина отримала можливість вийти з кризи (знищили інфекцію, зняли запалення, допомогли судинах просувати кров), то його єдиний шлях до нас. Тому що його організм отримав руйнування. Будь-який запальний процес, процес, пов’язаний з відсутністю самоочищення (застій калу в кишечнику, відсутність нормального закінчення жовчі з жовчного міхура, внаслідок наявності каменів і т. д.), — це руйнування клітин.

Чоловік отримав пошкодження. Лікарські препарати в даному випадку призначаються лікарем і підтримують життя людини, але не вирішують проблему. Вони не дають матеріал для самоочищення і будівництва нових клітин, замість пошкоджених. Тільки продукція Вівасан гарантовано забезпечить вирішення проблем зі здоров’ям людини назавжди. Ця гарантія заснована на законах життя організму. Вони всім відомі, і сперечатися з цим лікарі не можуть, тому що закони природи діють не залежно від того знаєш ти про них чи ні.

Цей важливий момент визначає успіх нашої результативної роботи. Знаючи і спираючись на механізм використання продукції Вівасан, ми чітко і ясно знаходимо саме ту людину, яка дійсно отримає від нашої продукції ефект, і розуміємо, в який момент ми можемо йому її запропонувати, з урахуванням правильної методики використання.

Вітамін К.

Невідомий абсолютно вітамін, дуже рідко зустрічається в общепопулярной літературі, на відміну від всіх інших вітамінів.

Його значимість від цього не зменшується.

Функції вітаміну К в організмі .

Визначає швидкість згортання крові! Це глобальна призначеність вітаміну. Він запускає процес утворення елементів тромбирующих (закривають) будь-які пошкодження, починаючи від подряпини і закінчуючи різними оперативними втручаннями. Без цього жити неможливо взагалі. Всім відомо таке грізне захворювання, як гемофілія, коли будь-яка подряпина призводить до кровотечі і незворотних наслідків.

Недолік вітаміну До буває дуже часто: синці (коли натиснув пальцем – і синяк, невідповідний зусиллям); несподівані кровотечі (від звичайного высмаркивания); жіночі кровотечі з невідомих причин.

Безпосередньо нейтралізує отрути в організмі. Активно сприяє роботі печінки по очищенню організму. Бере участь у створенні кісток. Необхідний для зрощування кісток. Попереджає остеопороз. Наш продукт Віва К2 містить вітамін До (суглоби, кістки) плюс вітамін Д , т. о. є комплексом вітамінів, необхідних для створення кісткових клітин, для зрощування кісток і попередження розм’якшення кісток.

Ознаки дефіциту вітаміну К.

Внутрішньошкірні і підшкірні крововиливи. Кровоточивість ясен. Дуже часто у багатьох людей з’являється кровоточивість ясен, то зникає, коли організм поповнює дефіцит вітаміну К. Це чітка ознака. Часті і безпричинні носові кровотечі. Тривалий пронос (діарея). Несподівані кровотечі з внутрішніх органів (шлунок, матка, кишечник; при виразках шлунка, кишечника, 12-палої кишки завжди є дефіцит вітаміну К).

Причини нестачі вітаміну К.

Вітамін К засвоюється в кров тільки в присутності жовчі. Тому всі захворювання печінки і жовчного міхура гарантовано створюють дефіцит цього вітаміну.

Прийом антибіотиків; всі препарати, що розріджують кров. Тобто це таблетки, що призначаються при гіпертонії (Енап і т.п.) для запобігання утворення тромбів.

Всі препарати для зниження рівня холестерину теж викликають недолік вітаміну К. При інфарктах, інсультах, варикозному розширенні вен препарати, що розріджують кров, призначають довічно, що так само призводить до дефіциту цього вітаміну.

При захворюванні на діабет для запобігання руйнування судин призначають препарати, які практично знищують весь запас вітаміну К в організмі (дефіцит 100%).

Захворювання кишечника, тобто виразкова хвороба та різні запальні процеси, в тому числі і дисбактеріоз, так само є причиною нестачі вітаміну К.

Організм внаслідок великої значущості вітаміну К створив дублюючу систему з постачання цього вітаміну в кров. У дорослої людини загальна кількість корисних бактерій, які повинні жити в кишечнику, дорівнює 3-м кг, хоча одна бактерія важить всього одну мільйонну грама. Площа кишечника приблизно 5 кв. метрів, а.

На 1 кв. мм має бути 200 млн. корисних бактерій в нормі.

Саме ці бактерії в процесі своєї життєдіяльності виробляють вітамін Що Це і є дублююча система, що виробляє достатню кількість вітаміну К для людини в обсязі добової дози.

Тому здорова людина, у якого корисних бактерій достатню кількість (немає дисбактеріозу), завжди повністю забезпечений вітаміном К, і всіх перерахованих вище проблем, пов’язаних з дефіцитом, у нього немає.

Але за офіційною статистикою, в Росії 99,9% населення страждають дисбактеріозом. Отже, дефіцит вітаміну К присутній в різному ступені практично у кожної людини.

Продукти харчування, які містять вітамін К.

Соя, жито, пшениця, зелений чай, плоди шипшини. Печінка свині і яйця. Добова потреба вітаміну К: на 1 кг ваги – 1 мкг вітаміну.

Наш типовий раціон харчування покриває добову потребу у вітаміні К, але є специфіка. З віком потреба у вітаміні к збільшується. У чоловіків, старше 51 року, має бути не менше 80 мкг на добу, незалежно від ваги. У жінок, старше 51 року – не менше 65 мкг.

На жаль, проблема використання продуктів харчування, що містять синтетичні харчові добавки (розпушувачі, ароматизатори, творці кольору і смаку), призводить до 100% дисбактеріозу у населення Росії. Близько 3000 різних харчових добавок використовується у нас зараз, на 98% вони синтетичні, звідси руйнування корисних бактерій і дисбактеріоз.

Використання лікарських препаратів людьми, які мають важкі хронічні захворювання, гарантує повне руйнування вітаміну К в організмі, особливо при постійному застосуванні ліків. Всі люди із захворюваннями печінки і кишечника відчувають дефіцит вітаміну К.

Вітамін К в продукції Вівасан.

Віва к-2-в 1 капсулі 45 мкг (до 50 років достатньо 1 капсули в день)

Бадьорість на весь день – 1 таблетка містить 30 мкг, що становить.

30% добової дози для людини вагою 90 кг).

Ці продукти служать основою для поповнення вітаміну К в організмі. Але орієнтуватися треба на те, щоб позбавити людину від дисбактеріозу, тоді не потрібно буде спеціального поповнення вітаміну К, досить буде того, що виробляє дублююча система. Але якщо людина хронічно хвора, то він постійно відчуває дефіцит цього вітаміну з наслідками, що випливають звідси наслідками. Будьте здорові!

Відгук: Таблетки Озон «Флебофа» — Якщо у вас тяжкість, біль, набряклість-ФЛЕБОФА допоможе!

Почалося все з тяжкості і болю в ногах, стали просвічуватися вени, шкіра у мене Біла це стало помітно, місцями стала видно судинна сіточка, іноді з’являлися синці. Мене дала неспокій початкова стадія варикозу, спочатку я наносила щодня на ноги гель, від якого не було результату, потім звернулася до терапевта, здала клінічний аналіз крові. Вона мені призначила пропити аскорутин. На жаль, хірурга в поліклініці немає, грамотного лікування я не отримала, а призначений препарат не дав результатів.

Ноги сильно хворіли, була тяжкість, поколювання, особливо біль відчувалася в тих місцях, де просвічувалися вени.

Я почала лікування препаратом вітчизняного виробника «Флебофа». Препарат дорогий, але дешевше аналогів. Я купила упаковку з 30 таблетками за 752 рубля. Препарат застосовується при варикозі і геморої.

Таблетки великого розміру, приймала всього одну таблетку в день, вранці, до прийому їжі. Побічних дій не спостерігала. Пропивши таблетки один місяць, я помітила реальне поліпшення, але не повне лікування, адже курс всього два місяці. Біль іноді з’являлася, але вона вже була зовсім незначна. Стійкий результат я відзначила через двомісячний прийом препарату (2 упаковки). Іноді турбує легкий біль в нижній частині ніг, набряклість, тяжкість в ногах мене не турбують, препарат зняв гострі симптоми, результат є!